Lukk

10. oktober: Nasjonal fagkonferanse – Trening som medisin

Velkommen til Nasjonal fagkonferanse - Trening som medisin på Klingenberg kino i Oslo 10. oktober. Her kan du lære mer om hvordan trening som medisin kan bidra til å skape en bedre fremtid og økt livskvalitet for pasienter innen rus- og psykisk helse!

Mange med rus- og/eller psykiske lidelser har redusert levetid på 15-20 år, og de med samtidige lidelser kan leve opptil 35 år kortere på grunn av manglende utredning og ubehandlet somatisk helse. Det er nå økt interesse rundt forskningen som har vist at høyintensitetstrening (HIT) i klinisk setting har stor positiv effekt på den somatiske helsen.

Den nasjonale fagkonferansen om trening som medisin 10. oktober vil øke kunnskapen og innsikten i HIT og samtidig styrke det nye fagnettverket. Innleggene vil fokusere på hvordan man kan ta med seg kunnskapen og omdanne den til praksis, både i spesialisthelsetjenesten og i kommunene. Målet er å etablere eller styrke egne tilbud i begge sektorer.

Program: Nasjonal fagkonferanse 10. oktober

Jobber du i kommunen med helsefremmende arbeid, eller i spesialisthelsetjeneste og er opptatt av livsstilsveiledning? Meld deg på konferansen og lær mer om trening som medisin for å bidra til å skape en bedre fremtid for pasienter innen rus- og psykisk helse!

Pris for dagskonferansen: kr. 625,- pr. pers inkludert lunsj.

Rusfeltets hovedorganisasjon og Rådet for psykisk helse samarbeider om dette spennende prosjektet for å bedre helsen til mennesker med rus- og/eller psykiske lidelser.

Billettbestilling her