Lukk

Din arv kan bidra til bedre psykisk helse

Testamentariske gaver er viktig for vårt arbeid. Vi er takknemlig for at du vurderer å donere til oss.

Vi er opptatt av å  bygge god psykisk helse gjennom hele livet, og jobber med å utvikle kunnskap som folk kan ta i bruk for å få bedre liv. Vi jobber med å redusere mobbing, trakassering, vold og overgrep som er risikofaktorer for psykiske lidelser og selvmord. Vi er også opptatt av et  inkluderende skole- og arbeidsliv. Det folk selv sier er at de trenger noe meningsfullt å gjøre og noen å være glad i.

Hjelp oss i vårt viktige arbeid og få et skreddersydd testament, helt gratis. Med et testament kan du sørge for at partneren din arver av deg, avklare hvordan arven skal fordeles mellom barna dine, eller sørge for at arven etter deg blir såkalt særeie. Det er med andre ord et veldig viktig dokument, som kan utgjøre en stor forskjell for de du etterlater deg. Ikke minst så kan du gi et siste bidrag til en sak du brenner for.

Rådet for psykisk helse samarbeider med den juridiske digitale tjenesten Jurio. På nettsiden deres kan du lage et skreddersydd testament på under 15 minutter – hvor og når det måtte passe deg. Hvis du velger å testamentere et beløp også til Rådet for psykisk helse i din siste vilje, er testamentet-tjenesten gratis.

Ved å donere en gave til Rådet for psykisk helse i testamentet, kan du bidra til å gjøre en forskjell. Vi er en pådriver for å skape et samfunn som bidrar til god psykisk helse for alle uavhengig av hvem du er, hvor du er og hvor gammel du er. Din donasjon støtter vårt arbeid og hjelper oss med å fortsette vår viktige sak.

Å opprette et testament med Jurio er enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmål på deres digitale skjema, og deretter signere dokumentet foran to vitner. Prosessen er tydelig veiledet og du får løpende informasjon og støtte hele veien frem til mål.

Har du allerede et testament fra før, men ønsker å endre det? I det nye testamentet du oppretter med Jurio står det at det nye erstatter det gamle, så det er ingen tvil om hva ditt ønske er.

Om Rådet for psykisk helse

Rådet for psykisk helse er en frittstående paraplyorganisasjon som skal være en pådriver for god psykisk helse. Vi skal styrke, støtte og bidra til forebygging, forskning, opplysning, kvalitetsutvikling, medvirkning og inkludering.

Vi jobber for et samfunn som bidrar til god psykisk helse for alle.