Lukk

Podkastepisode 9: Sosiale medier

Ungdom sier selv at de blir påvirket av sosiale medier både på en positiv måte og en negativ måte. Der vi voksne hadde tv-programmer som en felles referanseramme, har ungdommen nå TikTok. Danser og TikToker William Gamborg forteller om det positive ved å kunne dele sin kunst på TikTok og finne venner og fellesskap blant de som deler hans interesser. Men hvilke andre sider har de sosiale mediene? Er likes fasiten på hvor mange egentlige venner man har? Og hva gjør det med livskvaliteten vår å hele tiden sammenligne oss med andre? Dette og mye mer handler det om i denne episoden av Psykisk oppvekst.

HØR episode 9: Sosiale medier

Psykisk oppvekst Podkast er en serie med 17 episoder for og med ungdom. Programleder er Henriette Bruusgaard og medvirkende er psykolog og seniorforsker ved Folkehelseinstituttet Jens Christoffer Skogen, TikToker William Gamborg, Kaja, Welma og Ulrikke.

Ansvarlig utgiver er Rådet for psykisk helse. Podkasten er laget med støtte fra Stiftelsen Dam.

Soundcloud finner du alle 17 episodene samlet.

Om Psykisk oppvekst

Psykisk oppvekst er starten på en helhetlig kunnskapsbank som vi i fremtiden håper vil bli nyttig for alle som jobber for, med og rundt barn eller har en spesiell interesse for barns oppvekstsvilkår og utvikling.