Close Menu

Podkast om selvmordstanker

Hva er selvmordstanker? Hvor vanlig er det? Når skal alarmklokken ringe?

Bilde av Cathrine Th Paulsen, Karoline Thorbjørnsen og Fredrik Walby i studio

studiosamtale

17 minutter om selvmordstanker - hva det er og hvordan vi kan hjelpe oss selv og andre. Programleder Cathrine Th Paulsen (t.v.) i samtale med Karoline Thorbjørnsen og Fredrik Walby.

(Foto: Ola Sæther)

Omtrent alle har en eller annen gang i livet hatt selvmordstanker. Ikke alle tanker er farlige, men noen ganger bør vi søke hjelp. Hva skal vi tenke på, og hva skal vi være oppmerksomme på som pårørende eller venner?

Psykologspesialist Fredrik Walby fra Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging og Karoline Thorbjørnsen fra Psyktærlig snakker med programleder Cathrine Th Paulsen om selvmordstanker i denne tredje podkasten fra magasinet Psykisk helse.

Lydfilen ligger her: Selvmordstanker og du finner den også med alle podkast-apper om du søker på selvmordstanker. Prosjektet er støttet av stiftelsen Dam og Rådet for psykisk helse. •Les hele magasinet - hver gang! Bestill abonnement her.


Vipps: 12137

Kjære leser!
Du har nå lest en gratis artikkel. Det koster å lage god journalistikk. Magasinet Psykisk helse er en uavhengig, redaktørstyrt publikasjon, men vi får ingen pressestøtte eller lignende. Støtt oss gjerne ved å vippse for eksempel 50 kroner til 12137.