Lukk

God psykisk helse på papir

Psykisk helse er det eneste magasinet i Norge som gjennomgående bare har stoff om – nettopp – psykisk helse. Er du fortsatt ikke abonnent kan du sende en sms med kodeord PSYKISK HELSE til 2160.

Magasinet kommer ut fem ganger i året, og sendes ut til abonnenter over hele landet, samt en rekke aviskiosker for løssalg. Du kan også lese enkelte utvalgte saker gratis på magasinet nettside, men for å få med deg alt det gode stoffet må du kjøpe papirutgaven eller tilgang til en PDF-fil.

Journalist Bente Thoresen og redaktør Cathrine Th. Paulsen i magasinet Psykisk helse

God psykisk helse på papir (og på nett)

Journalist Bente Thoresen (t.v) og redaktør Cathrine Th Paulsen i magasinet Psykisk helse lager et godt blad som nok pløyer dypere og favner bredere enn de mer typiske dagsaktuelle mediesakene.

(Foto: Margrethe Aulie)

Mye psykisk helse i media

Det er mye om psykisk helse i mediene for tiden. Det betyr kanskje at det er blitt mindre tabu og lettere å snakke om. Hva tenker redaktøren om at Psykisk helse med sin standhaftige og langvarige innsats på feltet har vært med på å bidra til dette?

– Det er vi selvsagt godt fornøyd med. Vi mener jo selv at vi lager et godt blad, som nok pløyer dypere og favner bredere enn de mer typiske dagsaktuelle mediesakene, sier Cathrine Th. Paulsen.

– Men når det er sagt, ser vi som skriver i magasinet at vi i flere tilfeller har vært «forut vår tid», med tanke på at vi har skrevet om personer eller saker som senere også har funnet veien til dagspressen eller andre medier. Uansett, det er åpenbart et behov for vårt blad. Vi ser at saker fra arkivet vi har lagt ut gratis på nettsiden, stadig vekk får nytt liv, blir lest og delt gjennom sosiale medier. Det tolker vi som et kvalitetsstempel, avslutter Paulsen.

Redaktørplakaten

Rådet for psykisk helse er utgiver av magasinet Psykisk helse. Magasinet er en uavhengig journalistisk publikasjon, som lages og utgis i henhold til Redaktørplakaten.

Annonsering

Del på sosiale medier