Lukk

Bestill handlenett og genser

Bestill disse fine handlenettene og genserne som vi har laget for å skape synlighet for oss alle når vi snakker om Hverdagsglede.
block image

Genserne og handlenett
Nå kan du bestille disse fine handlenettene og genserne som vi har laget for å skape synlighet for oss vi er ute og snakker om Hverdagsglede. Dette er supert å kunne gi bort som gaver, bruke det selv og få mer oppmerksomhet om Hverdagsgledens fem om dagen. Det er god kvalitet både på nettet og genseren.

Handlenettet
Handlenettet selges i pakker av «fem grep» og har trykk på begge sider (som baksiden av genseren). Det er 140 g/m² i sertifisert økologisk bomull. Designere har bidratt til utformingen av designet, som er trykket på handlenettene og trykket i fem ulike design som gjenspeiler Hverdagsgledes fem om dagen for en bedre psykisk helse. Materialet er laget av økologisk bomull 140 gram og er GOTS sertifisert.

Genser
Har den fargerike og fine samlingen av hverdagsledesymbolene i sirkel og den fanger oppmerksomheten og budskapet er Hverdagsgledens fem om dagen! Den hjelper deg å få i gang samtalen om de fem grepene. Str S,M,L og XL.

Det er laget i et begrenset opplag og du bestiller materiellet her: post@psykiskhelse.no, oppgi fakturaadresse og leveringsadresse.

Handlenett
pris 990 kr/for 5 stk nett. Ekspedisjonsgebyr 90 kr + porto.

Genser
pris 390 kr/stk. Oppgi ønsket str. Ekspedisjonsgebyr 90 kr + porto.