Lukk

Hvem vil du nominere til Tabuprisen 2023?

Tabuprisen hedrer dem som gjør en ekstra innsats for å bedre kunnskap og åpenhet om psykisk helse. Hvem synes du fortjener Tabuprisen i år?

Vi tar nå imot nominasjoner til årets Tabupris!

Åpenhet kan gi mot, håp, styrke og støtte til å snakke om hvordan vi har det og til å be om hjelp. Den kan gi gjenkjennelse, forståelse, fellesskap og et varmere samfunn.

I fjor gikk prisen til Martin Eia-Revheim for boken «Å sette sammen bitene. Min historie om vold, skam og reparasjon». Denne selvbiografiske oppveksthistorien om å vokse opp med en voldelig og alkoholisert far gir et sterkt innblikk i hvordan effektene av vold og omsorgssvikt former barndommen og er med deg videre i livet.

Rådet for psykisk helse deler ut Tabuprisen, en heders- og ærespris som tildeles personer, organisasjoner og virksomheter som gjennom ord og handling gjør en innsats for å bygge ned fordommer, bryte tabuer og fremme inkludering, omtanke og åpenhet om psykisk helse.

Hvem synes du fortjener Tabuprisen i år? Send ditt forslag og en kort begrunnelse til tabuprisen@psykiskhelse.no innen 10. mai.

Tidligere vinnere finner du her

Del på sosiale medier